Vogelshow
Lid worden?

Tentoonstelling - Gratis Toegang

Ieder jaar organiseert vogelvereniging Zanglust in november haar jaarlijkse onderlinge tentoonstelling in de Boerhoorn te Zuidwolde. De afgelopen jaren lagen de inzendingen rond de 200 vogels. Het is zeker de moeite waard om een kijkje de nemen op de tentoonstelling. U zult versteld staan van de vele soorten vogels in de meest prachtige kleuren, die door onze leden worden gekweekt.

Bekwame keurmeesters van de Nederlandse Bond voor Vogelliefhebbers beoordelen de vogels, waarbij gelet wordt op formaat, conditie, bevedering, kleur e.d. De beste vogels behalen prijzen en kunnen zelfs kampioen worden. Voor de jeugdleden is een aparte klasse ingesteld.
In de verkrijgbare tentoonstellingscatalogus staan de resultaten overzichtelijk gerangschikt. Tijdens de openingstijden is er de gelegenheid vragen te stellen aan de aanwezige (bestuurs)leden of van gedachten te wisselen over onze mooie hobby. Tevens kunt u loten kopen en leuke prijzen winnen! In november worden via de regionale kranten enkele mededelingen geplaatst betreffende de vogelshow.

In 2017 vindt de show plaats op 23 en 24 november in de Boerhoorn, Oosterweg 14 te Zuidwolde (DR).

De opening is op donderdag 23 november om 20.00 uur en dan worden de kampioenen gehuldigd. Daarna is de show open voor publiek.

Openingstijden:

Donderdag 23 november: 20:00 - 22:00

Vrijdag 24 november: 10:00 - 12:00

Vrijdag 24 november: 13:00 - 22:00

Adres: De Boerhoorn, Oosterweg 14, Zuidwolde(DR).

Hosted by: Wisjaweb.nl © 2017